miércoles, 23 de junio de 2010

Les fogueres de Sant Joan brillen per la seva absència a Horta i La Guineueta

Fa uns anys, junt amb els petards, la principal protagonista de la revetlla de Sant Joan era la gran foguera. Ara, n’és la gran absent, almenys si jutgem per les dades que ofereix l'Ajuntament. De petards i festes per a la revetlla de Sant Joan s’hi troben, però figues d’un altre paner és topar amb fogueres a Horta i La Guineueta.

Segons el web de l’Ajuntament, a Horta-Guinardó es cremarà una a les 20.30 hores al final del carrer Varsòvia. L'organitza el Futbol Club Martinenc. Si n'hi ha més en aquest districte o si n'hi alguna a Nou Barris l'Ajuntament no en té dades. Els districtes amb més fogates, segons aquest web, són els de l'Eixample i el de Sants Montjuïc.

Un altra opció per veure alguna pira passa per emigrar a poblacions de la costa, en què els consistoris respectius aixequen fogates a les platges. Però ni tan sols aquestes són pures, ja que les hi planten els ajuntaments, no el jovent. Al vídeo, podeu veure la de l'any passat a Arenys.

Web de l’Ajuntament sobre Sant Joan 2010. Hi pots consultar els punts de venda de petards, les revetlles i fogueres més properes al teu barri. I aquí l'estat de les carreteres.

1 comentario:

9B Informació dijo...

Inmigración y Convivencia - Miercoles 30 Junio 2010 - 19 h - Local AAVV Pont del Drac - Daniel de Torres (Comisionado de la Alcaldia para la inmigración del Ajuntament de Barcelona) participará en un debate abierto a los vecinos sobre el estado actual de la inmigración y la convivencia en nuestros barrios.
Local AAVV Po...nt del Drac – C/ Manuel Sanchís i Guarner,5 – Metro Línea IV, parada Llucmajor – Bus: 36, 73, 132, b16, b19